Basics:

Er zijn twee fundamentele elementen voor Spa & jacuzzi waterbehandeling zijnde:

- Water balans
- Saniteren

Indien u het water niet balanceerd en dus niet in evenwicht is dan zal chloor niet kunnen werken, chloor alleen is dus niet genoeg!
Indien u het water van een spa goed balanceert dan zal het ook langer meegaan en de componenten van de Spa zullen langer meegaan omdat het water niet corrosief is.

Er zijn verschillende factoren die deel uitmaken van de waterbalans, dingen zoals organische stof, koper, fosfaten, temperatuur van het water, regenwater kan al het water evenwicht binnen uw Spa te veranderen, ze meestal zijn de minst belangrijke factoren die de totale water chemie.
De belangrijkste factoren voor het balanceren van jacuzzi water zijn:

- PH (zuurgraad van het water)
- Total alkaliteit
- Calcium Hardheid

De niveaus en chemische stoffen die u aan te passen (bijvoorbeeld pH, totale alkaliteit en calcium hardheid) hebben de meest significante impact op uw spawater.

 

Saniteren:

Chloor en broom zijn de meest voorkomende ontsmettingsmiddelen. Om effectief bacterien te doden moet het pH niveau goed zijn.
Chloor kan functioneren tussen pH 5,5 zijn - 7,8, maar het is beter om uw pH tussen 7,2 te houden - 7,8 want als de pH lager is dan 7,2 zal chloor veel sneller "verdwijnen".
Indien de pH hoger is dan 7,8 dan verliest chloor zijn capaciteit om het water te zuiveren.
Je hebt 10 keer zoveel chloor nodig in water met een pH waarde van 8,2 ten opzichte van pH waarde van 7,2 .

Als u water chemie gemakkelijker te maken, probeer dan 4 weken lang O-Care, als het niet helpt krijgt u het geld terug.
U kunt O-Care in Nederland direct via de webshop bestellen zonder verzendkosten, ga naar www.o-carewebshop.com

O-Care helpt bij het ontsmetten en het handhaven van de pH balans voor schoner, helderder en zachter water en kan het chloor gebruik tot 78% verminderen. O-Care is Safe Soft & Simple

Safe:
Het gebruik van O-Care kan de hoeveelheid chloor tot 78% verminderen. Chemische middelen kunnen ogen, oren en huid irriteren en daarom is O-Care vooral veilig voor kinderen die graag onderwater gaan.

Soft:
Deze juiste combinatie van hoogwaardige mineralen laten uw huid geurloos en zacht aanvoelen. U hoeft zich na gebruik van de spa niet te douchen, zoals wel het geval is bij gebruik van enkel chemische middelen.

Simple:
Voeg 1x per week de 2 componenten toe aan het water met behulp van de bijgeleverde maatbeker. Een pakket O-Care gaat 3 tot 5 maanden mee.